Britanicii au desemnat gadgeturile anului 2015

Îţi place? Dă
şi

samsung-galaxy-s6-edge1-569x304

T3 Awards, unul dintre cele mai mari evenimente IT&C din Marea Britanie, şi-a desemnat laureaţii din 2015. Membrii juriului, majoritatea specialişti din domeniul tehnologiei şi jurnalişti de specialitate, au decis care sunt gadgeturile cele mai performante din acest an.

BANNER_gadget

Premiul pentru cel mai bun telefon al anului i-a revenit modelului Samsung Galaxy S6 Edge, considerat a fi mai performant decât iPhone 6, HTC One M9, LG G4, Sony Xperia Z3 Compact si Galaxy S6. Important şi relevant este că juriul nu a luat în calcul modelele lansate ulterior, Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge Plus, iPhone 6s sau Sony Xperia Z5 Premium.

Cel mai bun gadget portabil a fost votat Apple Watch, model care a primit şi titlul de Gadgetul Anului 2015. iPad Air 2 a fost desemnată tableta anului 2015, iar Apple a primit titlul de Brandul Anului 2015.

Cel mai bun televizor al anului 2015 a fost desemnat modelul LG EC970V, cea mai bună cameră foto a fost desemnată Olympus EM-5 Mk II,  iar Masina Anului 2015 a fost votată BMW i8.

Cel mai bun produs de gaming a fost desemnat Playstation 4, Amazon Instant Video a primit premiul pentru ‘Home Technology of the Year”, Home Technology of the Year a fost votat “Works with Nest”, iar Microsoft HoloLens a primit titlul pentru „Design Innovation Award”.

Detalii despre fiecare premiul in parte aflati de pe site-ul t3.com

 

Scrie un comentariu