Castile Beats, mediocre si supraestimate?! Ce spun expertii

Data: 20 iunie, 2015 | Autor: . In Gadget

Castile Beats castile-beats

Un reputat expert american desfiinteaza castile Beats, marca aflata in prezent in portofoliul Apple. Sunetul este mediocru, iar producatorii au gasit un truc ingenios pentru a-i face pe clienti sa creada ca au de-a face cu un produs premium, afirma acesta.

Intr-un material publicat pe platforma Medium, Avery Louie, cel care a realizat prototipul Bolt, a demonstrat modul in care castile Beats dau iluzia de produse de calitate.

Potrivit expertului, materialele din care sunt realizate castile Beats sunt “garnisite” cu benzi de metal, pentru a da senzatia de greutate.

Castile Beats castile-beats-12

Louie spune ca, atunci cand cumparam o pereche de casti, greutatea este un criteriu care ne face sa credem ca acestea sunt durabile, de calitate. 30% din greutatea castilor Beats ar fi asigurata de elementele din metal care, in mod normal, nu au niciun rol in functionarea acestora.

Castile Beats castile-beats-1-548x304

Dupa ce a desfacut bucata cu bucata celebrele casti, expertul a ajuns la concluzia ca materialele din care sunt realizate acestea costa numai 16,9 dolari, asta in timp ce Beats-urile se vand cu 200 de dolari!
Diferenta se duce in buzunarul producatorului si in costurile uriase de marketing care au pozitionat aceste casti in segmentul premium, afirma acesta.

Este de notorietate faptul ca firma a platit milioane de dolari pentru a se asigura ca tot mai multe vedete din sport si showbiz folosesc aceste produse.

Marketingul face ca aceste produse sa fie pozitionate in segmentul premium, cu toate ca sunetul este unul mediocru”, a mai spus expertul.

Cei de la Beats nu au reactionat inca la dezvaluirile de pe platforma Medium.

Castile Beats 1*XAr2Jd9IBHNBT97b88iOdw

Articole simlare


Notice: WP_Query s-a apelat cu un argument care s-a învechit odată cu versiunea 3.1.0! caller_get_posts este abandonat! Folosește în schimb ignore_sticky_posts. in /home/gadgetreport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4031