Gadgeturi sexuale? Vibratorul Lovely, controlat prin telefon

Data: 11 iunie, 2015 | Autor: . In Gadget

Vibratorul Lovely vibratorul-lovely-1Si jucariile sexuale se schimba o data cu tehnologia. De la clasicele vibratoare, bile si inele, s-a trecut la tot felul de gadgeturi sofisticate, cu vibratii, programe si conectivitate prin wi-fi. Vibratorul Lovely este unul dintre ele.

Proiectul a fost lansat de ceva vreme pe platforma Indiegogo, acolo unde cauta finantare pentru a trece la productia de serie.

Vibratorul Lovely este, in fapt, un inel dintr-un material sintetic, cauciucat, care se pune pe penis, la baza, iar in momentul in care faci sex, stimuleaza partenera prin vibratiile sale.

Lovely are mai multe programe de intensitati diferite si, in plus, iti calculeaza o serie de date legate de modul in care faci sex, de la durata, la numarul de penetrari si caloriile consumate.

Datele sunt transmise prin bluetooth catre telefonul mobil, care le analizeaza prin intermediul unei aplicatii dedicate. Gadgetul sexual are o autonomie de pana la 12 ore, asa ca sa tot ai ce sa monitorizezi.

Vibratorul Lovely vibratorul-lovely

Vibratorul Lovely va costa, in momentul lansarii, 129 de dolari.

Articole simlare


Notice: WP_Query s-a apelat cu un argument care s-a învechit odată cu versiunea 3.1.0! caller_get_posts este abandonat! Folosește în schimb ignore_sticky_posts. in /home/gadgetreport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4031