MoonWalker. Au apărut pantofii zburători!

Îţi place? Dă
şi

MoonWalker-gadgetreport

Un start-up din New York să pregăteşte să lanseze pe piaţă primii pantofi antigravitaţionali. MoonWalker ar urma să ne permită să „zburăm” pe stradă, precum o făceau astronauţii care au mers pe Lună. O idee bună pentru evitarea gropilor şi bălţilor din „metropolele” româneşti.

BANNER_gadget

MoonWalker-detaliiPantofii MoonWalker au încorporaţi magneţi, ai căror poli pozitivi sunt plasaţi în paralel. Astfel, este creată o forţă de respingere, care simulează efectele pe care le astronauţii le-au resimţit când au păşit pe Lună. Mai mult, cu ajutorul unei aplicaţii de mobil, utilizatorii le vor putea modifca aspectul.

Conceputul MoonWalker îşi caută finanţare prin intermediul site-ului indiegogo.com, reuşind să adune deja suma necesară trecerii la producţia de serie. Aceştuia ar urma, astfel, să ajungă în magazine, în luna august, la preţul de 100 de dolari.

Dezvoltatorii speră ca pantofii antigravitaţionali să creeze o nouă modă, mai ales în rândul tinerilor, MoonWalker urmând să reprezinte alternativa la hoverboard-uri.

Mai multe detalii aflati de pe pagina Indiegogo.

 

Scrie un comentariu