Pebble Time Round, în oferta Orange

Îţi place? Dă
şi

Pebble Time Round Pebble-Time-Round-gadgetreport

Pebble Time Round, unul dintre cele mai uşoare și subțiri smartwatch-uri de pe piaţă vine în exclusivitate în oferta Orange. Modelul este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și va fi vandut la preţul de 229 euro.

Pebble Time Round BANNER_gadget

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o „încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Scrie un comentariu