Studiu ştiinţific. Dimensiunea perfectă a sânilor

Îţi place? Dă
şi

Dimensiunea perfectă a sânilor dimensiunea-perfecta-a-sanilor

Cercetătorii de la Clinica Cadogan din Londra şi Trustul Royal Free Hampstead NHS au realizat un studiu în care au încercat să descopere care ar fi dimensiunea perfectă a sânilor, în percepţia generală. Rezultatele au fost publicate în revista ştiinţifică Plastic and Reconstructive Surgery.

Dimensiunea perfectă a sânilor BANNER_gadget

Pentru a afla care este dimensiunea perfectă a sânilor, cercetătorii au adunat un eşantion reprezentativ de 1.315 persoane, format din bărbaţi şi femei de peste 18 ani, cărora le-au arătat un set de fotografii cu sânii unor femei. În urma analizei opiniilor acestora, experţii au ajuns la o concluzie interesantă.

Dimensiunea perfectă a sânilor venus-din-Milo-405x304„La sânii consideraţi perfecţi, 45% din volumul total de 100 % din ţesutul mamar să fie deasupra liniei mamelonului, iar 55% din ţesutul mamar să fie sub linia mamelonului”, a declarat Patrick Mallucci, de la Clinica Cadogan din Londra, citat de ScienceDump.

Interesant este că aceste cifre creează o formă similară cu bustul celebrei statui greceşti Venus din Milo.

Concluziile studiului vin să contrazică opiniile anterioare, care clamau drept sânii ideali pe cei cu formă rotundă, de minge.

”În special în Statele Unite ale Americii, în deceniile anterioare, chirurgii plasticieni au folosit implanturi care au fost de multe ori umplute cu soluţie salină. Acestea au conferit, inevitabil, decolteului o formă nenaturală, de minge. Asemănător cu cel din „Baywatch”, unde partea de sus a sânului e supraîncărcată din cauza formei implantului, dar şi lipsei de înţelegere a scopului”, au afirmat experţii.

Dimensiunea perfectă a sânilor dimensiunea-perfecta-a-sanilor-3-527x304

Scrie un comentariu