Cum îţi verifici RCA-ul pe internet

Îţi place? Dă
şi

verifici RCA-ul pe internet asigurare-rca-gadget-540x304Dacă ai un automobil şi vrei să verifici valabilitatea asigurării auto RCA sau vrei să îţi cumperi alta, la un preţ mai bun, o poţi face foarte simplu, de pe telefon sau de pe tabletă. Cum verifici RCA-ul pe internet află dintr-un tutorial GadgetReport.ro.

Ai la dispoziţie mai multe aplicaţii dedicate, unele direct pe internet, altele pe care le poti descarca si instala pe telefon sau tableta.

verifici RCA-ul pe internet BANNER_gadget

Cea mai simpla metoda este sa intri pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Pentru verificarea politelor RCA, dati click AICI, iar pentru istoricul daunelor, dati click AICI.

O alta solutie simpla si accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet este site-ul verificarerca.com

Fata de site-ul oficial al ASF, pagina este mult mai usor de folosit, nu mai este nevoie sa pierzi timp cu selectarea zilei, lunii si anului pentru a afla starea asigurarii.

Doar introduci numarul de inmatriculare si afli raspunsul. Daca nu gaseste informatii pentru numar, apare imediat casuta pentru seria de caroserie pentru a cauta si dupa aceasta. Odata afisat raspunsul pozitiv, poti sa primesti data expirarii pe email pentru a avea acces rapid la aceasta si sa nu stai sa o cauti de fiecare data in caz ca nu o tii minte.

De asemenea, poti sa alegi sa primesti alerte gratuite pe email inainte de data expirarii (optionale).

Fata de alte aplicatii, aceasta are cateva avantaje: este browser based, adica nu depinde de sistemul de operare pe care-l ai pe telefon/tableta, informatiile oferite sunt preluate real-time din baza de date, nu trebuie instalat nimic, nu exista update-uri pentru aplicatii, nu consuma spatiu de stocare, nu apare inca un proces ce ruleaza in background, etc.

Site-ul este bine optimizat si pentru cei ce-l acceseaza de pe tablete/telefoane.

Scrie un comentariu