JaxtrSMS – cum sa trimiti gratuit SMS-uri

Îţi place? Dă
şi

untitled

Daca vreti sa trimiteti SMS-uri gratuit de pe telefonul mobil sau tableta, puteti folosi aplicatia JaxtrSMS. Aplicatia e compatibila cu iOS, Android, Java si Symbian.

BANNER_gadget

Odata descarcata si instalata de pe site-ul producatorului, aplicatia face ceea ce spune. Trimite SMS-uri cu conditia sa ai acces la internet (prin Wi-fi/3G / EDGE / GPRS).

Practic, daca si interlocutorul are aplicatia instalata, o vei putea folosi ca un chat gratuit.

Spre deosebire de alte aplicatii similare, JaxtrSMS afiseaza numarul de pe care este trimis SMS-ul si nu o adresa de internet sau alte numere asociate. Singurul inconvenient este ca SMS-ul este insotit de reclama.

Am testat aplicatia si a rulat in conditii optime, mesajele fiind primite de destinatar in maxim 20 secunde.

Scrie un comentariu

4 Ei scriu de la noi despre: “JaxtrSMS – cum sa trimiti gratuit SMS-uri”

 1. R spune:

  Viber merge de 100 de ori mai bine :)

 2. Alex spune:

  Viber? Cu Viber poti trimite SMS numai celor ce au aplicatia. Acum sunt curios… cati dintre prietenii tai au Viber? Nu crezi ca JaxtrSMS e de o mie de ori mai tare, avand in vedere ca poti trimite SMS oricui, oriunde in lume, indiferent daca are aplicatia sau nu? Deci degeaba merge bine Viber daca nu poti trimite SMS aproape nimanui… Daca poti trimite doar cui are aplicatia, ala nu se mai poate numi SMS, e doar chat…

 3. Cristi spune:

  Eu am trimis 2 mesaje doar sa incerc aplicatia si am facut cost 0.05euro…tin sa precizez ca sunt pe Orange. Are cineva idee de ce am facut cost daca mesajele sunt gratis?

 4. Prada spune:

  Deci pana la urma lamuriti-ma….face sau nu cost suplimentar?Si in Italia sau Spania trimite?Trebuie si celalalt sa aiba net activat sa primeasca sms-ul?

Sistemul de comentarii este inchis.