Aeroportul Star Wars! X-wing şi stormtroopers au aterizat în Singapore

Îţi place? Dă
şi

star-wars-changi-gadgetreport

Dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, au aterizat pe aeroportul Changi din Singapore câteva dintre cele mai spectaculoase nave din Star Wars. Imaginile spectaculoase fac furori pe internet.

BANNER_gadget

Călătorii care tranzitează terminalele 2 şi 3 de pe aeroportul Changi au şansa de a vedea cu ar arăta, în realitate, navele şi personajele din Star Wars.

În cadrul unei campanii publicitare fără precedent, menită să promoveze lansarea Star Wars:The Force Awakens de pe 17 decembrie, în mijlocul terminalului au fost plasate două nave TIE şi X-wing, păzite, bineînţeles de celebrii stormtroopers.

Vizitatorii îşi pot face fotografii cu navele şi personajele, printre care se află inclusiv C-3PO, R2-D2, droizii BB-8 şi Yoda.

Iar de pe 17 noiembrie, vor fi scoase la vânzare şi o serie de jucării cu personajele din Star Wars, de la Yoda la Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett, soldaţii Stormtrooper, BB-8, C-3PO si R2-D2.

Expoziţia de pe Aeroportul Star Wars va fi deschisă până pe 5 ianuarie 2016.

Compania aeriană japoneză All Nippon Airways a intrat, la rândul ei, în febra Star Wars. A decorat un Boeing 787 Dreamliner cu simbolurile din Star Wars. Avionul face curse regulate către aeroportul din Singapore, unde aduce turişti japonezi.

Scrie un comentariu

Ei scriu de la noi despre: “Aeroportul Star Wars! X-wing şi stormtroopers au aterizat în Singapore”

Sistemul de comentarii este inchis.