De ce foloseste Adele un telefon retro în noul ei clip?

Îţi place? Dă
şi

adele-flip-phone-gadgetreport

Noul clip al cântăreţei britanice Adele, intitulat “Hello”, a devenit cel mai viralizat clip video al lunii octombrie in intreaga lume, cu peste 88 de milioane de vizualizari in numai cinci zile de la lansarea oficială.

BANNER_gadget

Dincolo de aceasta performanta, un aspect inedit a atras atentia presei IT&C – faptul ca Adele foloseşte in videoclip un flip phone, un gadget specific anilor 2000.

Regizorul clipului, Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate şi premiate la festivaluri de prestigiu, a declarat ca folosirea unui telefon retro a fost un fel de statement (declaratie, luare de poziţie – n.r.). “Smartphone-urile ne aduc aminte de lumea reală, de cotidian. Niciodată n-am folosit în filmele mele telefoane sau masini moderne”, a declarat Dolan, pentru Los Angeles Times.

“Acestea s-au strecutat atat de puternic in viata noastră, încât atunci când le vezi în filme, îţi aduc aminte de realitate. Dacă vezi un iPhone sau o Toyota într-un film, acestea te vor deturna de la povestea reală, de la naraţiune, îţi vor da senzaţia că urmăreşti o reclamă”, a mai spus acesta.

Atmosfera cu iz retro din clipul Hello al Adelei este una puternică. O vedem pe cântăreaţă întorcându-se la vechea ei casă, dând praful de pe mobilă etc. “Aşa că prezenţa unui flip phone este una cât se poate de naturală”, a mai spus regizorul.

Videoclipul la Hello a fost filmat în regiuni rurale din jurul oraşului Montreal.

Noua piesă a cântăreţei Adele este inclusă pe noul album„25”, care va fi lansat pe 20 noiembrie.

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat „21”, lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii.

În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Scrie un comentariu