Star Wars: Episode VIII, amânat din motive strategice

Îţi place? Dă
şi

star-wars-episode-VIII-539x304

Noul film Star Wars: Episode VIII, în care vom asista la reîntoarcerea legendarului personaj Luke Skywalker, va fi lansat cu şase luni mai târziu decât erau planurile iniţiale, pe 15 decembrie 2017.

BANNER_gadget

The Hollywood Reporter relatează că Disney a luat decizia de a amâna lansarea din 26 mai 2017 pentru a-i oferi noii producţii Star Wars aceeaşi reţetă de Crăciun pe care a folosit-o la Star Wars: The Force Awakens şi care s-a dovedit profitabilă.

Lansat cu ocazia sărbătorilor, episodul VII a devenit cel mai bine vândut film din istorie în SUA, cu încasări de 852 de milioane de dolari. La nivel internaţional, filmul a adunat peste 1,8 miliarde de dolari, nereuşind însă să depăşească Avatar.

Potrivit presei americane, amânarea lansării Star Wars: Episode VIII îi va oferi regizorului şi scenaristului Rian Johnson (Brick, Looper) mai mult timp la dispoziţie pentru a realiza filmul, asta mai ales după criticile virulente la adresa Star Wars: The Force Awakens, film despre care s-a spus că a fost realizat superficial, cu un scenariu subţire şi fără valoare artistică.

În noul episod Star Wars: Episode VIII, îi vom vedea printre alţii pe Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac, alături de Mark Hamill în rolul lui Luke Skywalker.

Scrie un comentariu