Cum să creşti autonomia iPhone cu 15%

Îţi place? Dă
şi

Cum să creşti autonomia iPhone Cum-să-creşti-autonomia-iPhone-cu-15Apple a declanşat o investigaţie legată de o informaţie lansată de cotidianul britanic The Guardian potrivit căreia aplicaţia de Facebook este vinovată pentru consumul rapid al bateriei telefoanelor iPhone. Cum să creşti autonomia iPhone cu 15%? Este foarte simplu.

Într-un test comparativ, jurnaliştii au pus faţă în faţă două iPhone 6s Plus, dintre care doar unul avea instalată aplicaţia Facebook. Pe unul dintre telefoane au folosit aplicaţia Facebook, iar pe celălalt au intrat cu browserul pe site-ul Facebook.

Testele, ce s-au derulat pe durata a 7 zile, au arătat că telefonul care avea instalată aplicaţia Facebook şi-a consumat bateria mult mai repede decât celălalt.

Calculele jurnaliştilor au arătat, astfel, că dacă intrăm pe Facebook de pe browser, economisim până la 15% din baterie, şi asta în fiecare zi.

The Guardian afirmă că testul a fost repetat de mai multe ori, pe telefoane diferite, iar rezultatele au confirmat faptul că aplicaţia Facebook consumă foarte multe resurse.

Potrivit jurnaliştilor, în aceeaşi situaţie se află şi telefoanele cu Android. The Guardian afirmă că Apple a primit sesizarea şi că a declanşat o investigaţie.

Scrie un comentariu