Cum să transferi pozele din telefon în laptop fără niciun cablu

Îţi place? Dă
şi

Cum să transferi pozele din telefon WIFI-FILE-TRANSFERCum să transferi pozele din telefon? O intrebare primită pe adresa redacţiei la care am căutat cel mai bun răspuns. Astfel am găsit mai multe aplicaţii interesante, dintre care cea mai simplă şi uşor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit în Google Play.

Cu ajutorul aplicaţiei, puteţi transfera fişierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteză mult mai mare decât viteza conexiunii prin bluetooth.

Cum să transferi pozele din telefon BANNER_gadget

Pentru a putea face transferul trebuie, bineînţeles, să aveţi o conexiune wireless şi, în plus, telefonul şi calculatorul să fie conectate la aceasta.

Wifi File Transfer are o interfaţă foarte simplă. Din momentul în care aţi instalat-o, este de ajuns să apăsaţi pe butonul de „start” pentru pornirea conexiunii.

Pe ecranul telefonului veţi primi un mesaj cu o adresă pe care trebuie să o scrieţi pe browserul de pe laptop sau PC. În momentul în care daţi enter, conexiunea este realizată şi aveţi acces la toate fişierele din telefon.

Daca folositi aplicatia pe o retea de tip hot-spot, este recomandat sa folositi o parola pe care o puteti alege accesand setarile aplicatiei.

Nu uitaţi să apăsaţi pe butonul de „Stop”, după finalizarea transferului datelor.

Cum să transferi pozele din telefon aţi aflat de pe GadgetReport.ro. Urmăriţi-ne şi nu veţi regreta.

Cum să transferi pozele din telefon WIFI-FILE-TRANSFER-2-625x304

Cum funcţionează aplicaţia vedeţi în clipul video de mai jos. Wifi File Transfer o puteţi descărca de AICI.

 

Scrie un comentariu