One Plus Two va avea cel mai puternic procesor de pe piata

Îţi place? Dă
şi

one-plus-two-procesor-630x290

Smartphone-ul OnePlus Two, care urmeaza sa fie lansat cel mai probabil la inceputul lunii iulie, va utiliza cel mai nou procesor de pe piata, Qualcomm Snapdragon 810.

BANNER_gadget

GadgetReport.ro relata, recent, ca flagship killer-ul One Plus Two ar urma sa aibă o configuraţie de top, cu care va concura de la egal cu Galaxy S6, HTC M9, iPhone 6 si celelalte smartphone-uri de top. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

OnePlus a anunţat că One Plus Two va include versiunea 2.1 Snapdragon 810, una cu gel termic deasupra celor 8 core-uri şi plăci de grafit, astfel ca acesta va avea o temperatură normală chiar şi după ore de utilizare fără a-i afecta performanţele.

Se stie ca Samsung si alti producatori au renuntat la folosirea acestui procesor din cauza faptului ca se incalzea puternic.

Dupa ce initial se vehicula termenul de 1 iunie pentru lansare, aceasta a fost amanata din motive inca necunoscute. Cert este ca telefonul este pregatit, iar One Plus a lansat si un concurs de fotografie la care premiul il reprezinta o excursie gratuita la lansarea One Plus Two. Cum participati la competitia Photomania 2015 aflati de AICI.

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 Pixeli,  4 GB de RAMsi doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Informatiile au fost confirmate, in parte, de CEO-ul OnePlus, Pete Lau.

Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.

Scrie un comentariu

Ei scriu de la noi despre: “One Plus Two va avea cel mai puternic procesor de pe piata”

Sistemul de comentarii este inchis.