Orange oferă apeluri 4G pentru iPhone

Îţi place? Dă
şi

apeluri 4g orange-apeluri-4g

Orange a anunţat extinderea serviciului de Apel 4G pe telefoane iPhone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone SE. Tehnologia aduce, pe lângă apeluri 4G, un sunet mai bun, la calitate HD.

apeluri 4g BANNER_gadget

Potrivit Orange, datorită tehnologiei Voice over LTE, utilizatorii de iPhone vor beneficia de o conexiune și mai rapidă a apelului, de convorbiri la calitate HD, precum și de posibilitatea de a folosi în același timp servicii de voce și internet la performanțe 4G.

„Focusul Orange este aducerea cât mai aproape de clienți a serviciilor de ultimă generație și ca acestea să devină accesibile pe cât mai multe terminale. Serviciul de apeluri 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge și Samsung Galaxy S6 edge plus, iar acum baza de terminale compatibile se îmbogățește cu încă 5 modele”, afirmă Orange, într-un comunicat de presă, lansat luni dimineaţă.

În plus, de curând disponibilitatea serviciilor Apel 4G și Apel Wi-Fi s-a extins la toată baza de clienți cu acces 4G în planul tarifar, până acum acestea fiind disponibile doar pentru abonați.

Scrie un comentariu