Samsung Galaxy A8, mai subtire decat iPhone 6!

Îţi place? Dă
şi

Samsung-Galaxy-A8

Sud-coreenii se pregatesc sa lanseze un nou smartphone, Samsung Galaxy A8, care este mai subtire, are un ecran mai mare si un pret mai mic decat iPhone 6. Gadgetul va ajunge in magazine cel mai probabil luna viitoare.

BANNER_gadget

La cei 5,9 milimetri grosime, noul smartphone Samsung Galaxy A8 este cu un milimetru mai subtire decat iPhone 6 dar si fata de Galaxy S 6 (6,8 mm).

telefonul are un display de 5,7 inchi, astfel ca pe internet au aparut deja intrebari legate de fragilitatea acestuia. Se va indoi, precum iPhone 6?

Francezii de la portalul de tehnologie nowhereelse.fr, care au prezentat si cateva imagini cu noul telefon, afirma ca acesta este foarte solid si ca sansele de a-l indoi sunt nule in cazul unei utilizari normale.

Dincolo de ecranul urias, de 5,7 inchi Full HD, telefonul vine cu un procesor S615 Qualcomm Snapdragon (2×1.7Ghz + 2×1.0Ghz), 2GB de RAM, o camera de 16-megaPixeli si una de selfie de 5 MP, 16 GB spatiu de stocare, o baterie de 3,050mAh si Android 5.1.1 Lollipop.

 

Samsung Galaxy A8 ar urma sa fie lansat mai intai pe piata asiatica, cel mai probabil luna viitoare, la un pret mai mic decat iPhone 6. Detalii vom afla cat de curand.

Scrie un comentariu

2 Ei scriu de la noi despre: “Samsung Galaxy A8, mai subtire decat iPhone 6!”

Sistemul de comentarii este inchis.