Cum îţi încarci rapid telefonul! Trucurile pe care trebuie să le încerci

Îţi place? Dă
şi

cum îţi încarci rapid telefonul cum-iti-incarci-telefonul-mai-repede

Atunci când îţi este lumea mai dragă, când vrei să faci o fotografie, să discuţi cu cineva pe chat sau să dai un apel important, te trezeşti că nu mai ai baterie la telefon. O chestie neplăcută care i se poate întâmpla oricui. Ce te faci în această situaţie, cum îţi încarci rapid telefonul?

cum îţi încarci rapid telefonul BANNER_gadget

Primul sfat pe de care trebuie să ţii seama este să îţi încarci tot timpul telefonul cu chargerul original.

Este construit special pentru a încărca bateria la un nivel optim. Dacă foloseşti altul cu o intensitate mai mică, timpul de încărcare va creşte.În plus, rişti să îţi strici bateria.

Ar fi ok, dacă ai posibilitatea, să îţi închizi telefonul chiar şi 10 minute, când îl încarci. O să vezi diferenţa imediat ce îl vei deschide. Asta pentru că, atunci când e deschis, telefonul foloseşte până la 50% din energia primită pentru funcţionarea lui în parametri normali.

Un alt sfat este ca, atunci când încarci telefonul, să dezactivezi toate serviciile care consumă multă energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc. Iar dacă vrei să îl încarci de la USB, să alegi un port 3.0 (cel cu mufa albastra), pentru că are mai multă putere.

În plus, dacă ai bani, cumpără-ţi o baterie externă! Te poate ajuta atunci când ai mai mare nevoie. Atenţie însă, caută una care să ofere curent pe 2 amperi (2A). O să vezi că timpul de încărcare se reduce foarte mult.

Scrie un comentariu