7 filme mai senzuale decat ‘Fifty Shades of Grey’ (VIDEO)

Data: 5/02/2015 | Autor: .

7 filme mai senzuale decat 'Fifty Shades of Grey' (VIDEO) basic-instinct

S-a facut un adevarat tam-tam in jurul lansarii unuia dintre cele mai asteptate filme din 2015, filmul cu accente erotice ‘Fifty Shades of Grey‘ .

“Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorită faptului că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului.

“Fifty Shades of Grey” va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decât cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate în 2014 puse la un loc, ceea ce plasează acest film artistic pe primul loc în topul celor mai erotice din ultimul deceniu.

Filmul, va avea premiera cu o zi îaniantea sărbătorii Valentine’s Day. Jamie Dolan, care interpretează rolul principal masculin în filmul “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, a declarat, într-un interviu recent, că nu crede că producţia este “pornografică sau erotică”.

Potrivit colegilor de la Showbizreport.ro, daca este sa il privim ca un film romantic, exista insa multe alte filme mult mai spectaculoase. Aveti mai jos o lista cu cateva dintre cele mai cunoscute.

1. „Basic Instinct”

Cine n-a văzut celebra scenă a interogatoriului în care Sharon Stone isi mişcă picioarele în cel mai erotic mod cu putinţă? Este probabil cel mai senzual film din toate timpurile.

2.”Out of Africa”

Cu Meryl Streep in rolul unei baronese daneze care se indragosteste de Robert Redford, „Out of Africa” este unul dintre cele mai romantice filme din istorie. Povestea, filmată în Kenya colonială, de celebrul regizor Sydney Pollack, nu ii arată ce pei doi actori in scene de sex, insa ii vedem intr-o scenă super senzuală în care se dezbracă în timp ce dansează.

3.”9 1/2 Weeks / Noua saptamani si jumatate”

Filmul din 1986 a introdus conceptul de “sexy food”. Mickey Rourke seducand-o pe Kim Basinger cu ce gaseste prin frigider este, de departe, una dintre cele mai senzuale scene din istoria filmului.

4.”The English Patient”

Este filmul cu accent romantic, din 1966, in care Ralph Fiennes radiaza de sex appeal. Fiennes joaca rolul unui barbat care se indragosteste de Kristin Scott Thomas, sotia unui burghez englez, interpretat de Colin Firth. Scena icon a acestui film? Cea in care Ralph Fiennes o pune pe Kristin la perete. Super hot!

5.”Body Heat”

Un thriller cu accente erotice in care un avocat din Florida, interpretat de William Hurt, intra intr-o relatie pasionala cu Kathleen Turner, care joaca rolul unui om de afaceri foarte bogat. Chimia dintre cei doi este dovedita de scenele erotice iesite din standardele anului 1981.

6. „The Graduate”

Filmul din 1967 in care junele Dustin Hoffman interpreteaza un absolvent de colegiu care seduce o femeie mai in varsta, Mrs. Robinson, rol interpretat de Anne Bancroft, este unul dintre clasicele genului. Urmează un triunghi amoros în care este prinsă şi fata acesteia, nimeni alta decât Katherine Ros.

7.„The Bridges of Madison County”

Este unul dintre clasicele genului romantic. Lansat in 1995, filmul prezinta povestea unei sotii de fermier din Iowa, interpretata de Meryl Streep, care se indragosteste de un fotograf freelancer interpretat de Clint Eastwood. Scena memorabila in care cei doi incep sa danseze in bucatarie si ajung sa faca sex in fata semineului si apoi in baie este cea mai cunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.