Are telefon cu Android? Ar putea face sex la prima intalnire

Data: 20/08/2015 | Autor: .

Utilizatorii de telefoane cu sistemul de operare Android sunt mult mai dispusi sa faca sex la prima intalnire si sa aiba aventuri de o noapte decat cei care detin telefoane iPhone, arata datele unui studiu realizat de Match.com.Android-robots-645x484

Potrivit rezultatelor cercetarii, 62% dintre persoanele singure care folosesc Android au facut sex de la prima intalnire, comparativ cu 57% dintre cei care detin un iPhone.

Pe de alta parte, utilizatorii de iPhone sunt mult mai dispusi sa se intalneasca cu cineva de la serviciu.

Un sfert dintre ei chiar au avut o legatura la birou in ultimii cinci ani.

Interesant este si faptul ca 70% dintre cei care detin un telefon cu Android au vizitat cel putin odata un site de intalniri, spre deosebire de 58% in cazul userilor iPhone si 50% dintre utilizatorii BlackBerry.

Dupa prima intalnire, userii iPhone asteapta cel putin o zi inainte de a-si contacta partenerul, in timp ce utilizatorilor de Android si BlackBerry le ia ceva mai mult pana sa se decida.

Studiul mai arata ca 67% dintre posesorii de telefoane BlackBerry afirma ca s-au indragostit de la prima intalnire. Userii smartphone-urilor produse de RIM conduc si la capitolul consum de alcool la prima intalnire.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *