BenQ lanseaza o camera foto de 14MP la 550 lei

Data: 19/09/2011 | Autor: .

BenQ a lansat pe piata din Romania noul model de camera foto P1410. Prezentat drept cel mai performant model de gama compacta din oferta BenQ, camera foto va fi vanduta in Romania prin eMAG.ro la un pret de aproximativ 550 lei.

Noul P1410 vine echipat cu un senzor de 14 megapixeli si o serie de functii avansate, printre care un zoom optic de 7x, un sistem dublu anti tremur si un display LED back light de 3,0” (7,62cm) cu o rezolutie de 460.000 pixeli (960×480).

Lentilele 28mm wide angle care echipeaza acest nou model ofera un zoom optic 7x, in ciuda unei grosimi de numai 19mm. Aceasta caracteristica permite obtinerea de fotografii portret chiar si in situatia in care subiectul este aflat la o distanta de 15 metri de fotograf.

O alta noutate pe care noul P1410 o aduce este sistemul de stabilizare care combina stabilizarea optica cu cea software, pentru imagini clare luate chiar si in miscare.

BenQ P1410 include acum un efect de fotografiere specific camerelor foto profesionale, Toy Mode, pe langa efectele deja bine cunoscute la camerele BenQ: LOMO, Color Accent sau Fisheye, care permit utilizatorului sa isi puna cu adevarat in valoare creativitatea.

Modul Toy aplica automat un set de efecte care creeaza senzatia de miniatura a obiectelor fotografiate de la un punct inalt. Celelalte doua moduri creative permit fotografului sa dea imaginii un aspect retro, in cazul folosirii functiei LOMO sau sa accentueze o anumita culoare intr-o fotografie alb-negru.

O alta caracteristica importanta a noii camere digitale este legata de modul HDR II, care pemite ajustarea automata a iluminarii dintr-o fotografie (disponibila si inainte de captura, la previzualizare), pentru ca imaginea surprinsa sa nu sufere de pe urma diferentelor importante de iluminare specifica anumitor cadre din natura (de exemplu apus sau rasarit de soare, scene cu umbre, etc).

Pe langa fotografii de calitate, noul P1410 ofera utilizatorilor posibilitatea de a filma diverse clipuri video cu sunet si o rezolutie HD a imaginii.

O alta noutate este legata de faptul ca optiunea Color Accent poate fi folosita acum si in cazul in care este folosit modul de filmare. Alte functii disponibile la P1410 sunt: Super Smart Scene, Panorama Capture, Pre-composition, Super Macro, De-Blemish, Smile Capture, Blink Detector, Auto LCD brightness si multe altele.