Câteva idei de cadouri de Moș Crăciun, de la Canon

Dacă sunteți în căutarea unor cadouri pentru Moș Crăciun, Canon vine cu câteva sugestii interesante.

Canon Zoemini S – Imprimanta foto portabilă. Cadoul ideal pentru cei care doresc să fotografieze, să imprime, să partajeze amintirile cu prietenii sau să îşi facă un selfie spontan.

 • Zoemini S foloseşte un aparat foto de opt megapixeli şi imprimă imagini de o calitate deosebită.
 • Datorită funcţiilor precum inelul de lumină, Bluetooth şi a posibilităţii de declanşare de la distanţă, poti face foarte ușor un selfie cu toti prietenii – prin simpla apăsare a unui buton din aplicaţia Canon Mini Print. O poti cumpara de pe acest LINK.

Canon EOS 250D – Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume, perfect pentru plimbările alături de cei dragi. Acest DSLR mic și ușor este alegerea ideală pentru părinţii care vor să realizeze fotografii sau videoclipuri de familie.

 

 • Canon EOS 250D este cel mai uşor DSLR din lume cu ecran mobil şi dotări de calitate deosebită, ce includ un senzor de 24.1MP pentru surprinderea imaginilor în lumină slabă şi filmare 4K.
 • Il poti cumpara de pe acest LINK.

Canon PowerShot ZOOM – un aparat foto portabil cu superzoom și design deosebit. Fie că filmezi o persoană dragă care testează un cadou sau ești pasionat de natură şi explorezi o zonă rurală, PowerShot ZOOM este ideal pentru surprinderea momentelor deodebite de la distanţă.

 • Zoom în trei trepte, uşor de utilizat, capabil să atingă distanţe de zoom de 100mm, 400mm sau o distanţă extinsă digital până la 800mm. 
 • Il gasesti pe acest LINK.

Canon Selphy Square QX10 – ești pasionat de bricolaje, de design interior, Instagram sau Pinterest? imprimanta Canon Selphy Square QX10 este pentru tine.

 Mică și practică, permite imprimarea de fotografii clare, în culori vibrante, direct de pe telefon sau tabletă, prin conectarea la aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout ce poate fi descărcată gratuit (iOS/Android).

·  Imprima rapid fotografii în format pătrat de 68 x 68 mm (pe care poți chiar să îți notezi câteva cuvinte). Este disponibilă în patru culori (negru, alb, roz şi verde).

 • O poti cumpara de pe acest LINK.

Canon EOS M200 – Ideală pentru amatorii de videografie si instagrameri.

 • Este alegerea potrivită pentru documentarea călătoriilor. Modelul foloseşte un senzor APS-C de 24,1 megapixeli, cu procesor DIGIC 8, focalizare automată îmbunătăţită. În plus, poate filma în format 4K.

Mic şi compact, EOS M200 este uşor şi încape într-o poşetă sau în bagajul de mână.  Își va fi la îndemână să îl alegi în locul unui smartphone.

 • Il poti cumpara de pe acest LINK.

Canon EOS M50 – Gândit pentru aventurile lumii moderne, EOS M50 a primit numeroase premii şi este primul aparat foto mirorless Canon care oferă filmare 4K, ecran tactil cu unghi variabil şi procesor de imagine Canon DIGIC 8.

 • Oferind cea mai nouă tehnologie, Canon EOS M50 comprimă” calitatea DSLR într-o carcasă compactă, ușor de strecurat în bagajul de avion. Cu ajutorul funcţiei de filmare 4K, obţii detalii mai bogate la o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD.
 • Il poti cumpara de pe acest LINK.

 

 Canon PowerShot G7X Mark III – cadoul ideal pentru un videograf începător care își propune să îşi îmbunătăţească tehnicile de vlogging.

 • Acest aparat foto de ultimă generaţie oferă imagini de calitate deosebită. Este dotat cu un ecran cu unghi variabil, care te va ajuta să surprinzi orice reacție.

 • Transmite conţinut video direct pe YouTube folosind o conexiune Wi-Fi sau de pe telefon prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Conect pentru filmare şi partajare din mers.
 • Il poti cumpara de pe acest LINK.

Cadouri de Moș Crăciun. 10 idei de cadouri pentru un bărbat

Ce aplicatii am in telefon. Cateva programe gratuite excelente

Vrei un televizor de Moș Crăciun? La ce trebuie să te uiți