Ce-şi doresc femeile?! Trăsăturile “magnet” care atrag orice femeie

Data: 9/07/2018 | Autor: .

ce-si-doresc-femeile

Cercetătorii de la Universitatea din Chicago au realizat un nou studiu care analizează modul în care se desfăşoară relaţiile interumane. Ce-şi doresc femeile, cum se manifestă atracţia, care sunt trăsăturile de caracter care impresionează şi leagă o relaţie, în ce măsură psihicul şi fizicul contează când e vorba de o relaţie sexuală, relatează GadgetReport.ro

În urma unui sondaj la care au participat peste 3500 de femei, experţii au reuşit să adune câteva trasături esenţiale pe care reprezentantele sexului „frumos” le consideră atractive la un bărbat. Le puteţi vedea într-o formă concentrată mai jos:

1. Toate femeile caută un bărbat, nu un copil. Nu au chef să se transforme în „mame” surogat pentru partenerii lor.

2. Bărbatul ideal este cel care ştie ce vrea, care are idei, planuri, care nu afirmă tot timpul „facem ce vrei tu”.

3. Un bărbat este considerat sexy nu neapărat prin muşchi, ci prin atitudine. Să ştie să se pună în valoare prin ţinută, atitudine şi îngrijire sunt chestii esenţiale, în ochii femeilor.

4. Toate femeile sunt atrase de bărbaţii care zambesc si sunt comunicativi. Taciturnii sunt de evitat, pentru ca se considera ca au ceva de ascuns.

5. Femeile vor sa aiba de-a face cu barbati galanti, care sa stie sa le faca surprize, cadouri etc.

6. Nicio femeie nu va rezista in fata unui barbat care vine cu un buchet urias de trandafiri.

7. Barbatii efiminati, prea sensibili, sunt de evitat, pentru ca au probleme care la un moment dat s-ar putea acutiza, iar femeile cauta un sprijin, un stalp de familie.

8. Barbatii adevăraţi sunt cei care fac stiu sa faca sex, care sunt dornici de senzatii, care ofera placere si se lasa condusi in tainele amorului.

9. Barbatii care mint sunt de evitat. Daca au mintit o data, o vor face tot timpul.

10. Cine inseala o data, o va face si a doua oara, daca are ocazia. Asa ca trebuie evitati barbatii infideli dar si cei extrem de gelosi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.