Cele mai urmărite seriale de pe Netflix în ianuarie 2019

Data: 28/01/2019 | Autor: .

cele mai urmărite seriale de pe netflix netflix-cum-vezi-pe-televizorÎn fiecare săptămână, Parrot Analytics furnizează Business Insider o listă cu cele mai urmărite seriale TV de pe platformele de streaming. Datele se bazează pe „solicitările de urmărire”, unitatea de măsură a cererii TV standardizată la nivel mondial de companie. GadgetReport.ro vă prezintă cele mai urmărite seriale de pe Netflix, disponibile și în România.

Potrivit, Parrot Analytics, solicitările de urmărire, criteriul pe care îl folosesc pentru a determina Audiența, reflectă dorința publicului, angajamentul și viziunea ponderată în funcție de importanță, reprezentând un criteriu semnificativ privind interesul utilizatorilor pentru producțiile respective.

6. „You” (Netflix)

Solicitările de urmărire: 27.895.577

Serialul spune povestea unui librar care devine obsedat de o tânără de care se îndrăgostește. Joe, eroul poveștii, recurge la măsuri extreme pentru a-și dovedi afecțiunea, inclusiv la crimă. Este o poveste excelentă, plină de suspans. Sezonul 1 a devenit disponibil pe Netflix în luna decembrie. Al doilea sezon va fi produs exclusiv de Netflix.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 1): 91%

5. „Young Justice: Outsiders” (DC Universe)

Solicitările de urmărire: 28.531.381
,,Tinerii Justițiari’’ este un serial de desene animate în care câțiva super-eroi, adolescenți ai DC, se îmbarcă într-o lume animată de super-puteri, super-răufăcători și super-secrete. În România puteți urmări primele două sezoane, al treilea având debutul în SUA pe 4 ianuarie și, probabil, urmând să fie disponibil și la noi cât de curând.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 3): 100%

4. Star Trek: Discovery

Solicitările de urmărire: 28.570.059

Dupa ce a raspuns unui semnal de salvare de la USS Enterprise, in sezonul II, Star Trek: Discovery gaseste echipajul USS Discovery. Căpitanul acesteia, Christopher Pike, preia conducerea Discovery intr-o noua misiune de a investiga sapte semnale rosii misterioase si aparitia unei fiinte necunoscute numit Ingerul Rosu. In timp ce echipajul se străduie să dezlege semnificatia si originea acestora, Michael Burnham este nevoit sa se confrunte cu trecutul și, mai ales, cu intoarcerea fratelui ei, Spock.

Sezonul 2 a avut premiera pe Netflix pe 17 ianuarie.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 2): 88%

3. „Stranger Things”

Solicitările de urmărire: 28.946.426

Stranger Things este un omagiu adus anilor ’70-’80, punând laolaltă elemente din filme celebre precum E.T., ALIEN sau The Goonies. Când dispare Will Byers, un băiat de 13 ani dintr-un orășel american, întreaga comunitate este dată peste cap. Se formează mai multe grupuri de căutare, care aleg căi diferite de acțiune, dar care în final se intersectează într-un mod grandios.
Mike, Dustin și Lucas, prietenii cei mai buni și totodată partenerii de Dungeons&Dragons ai lui Will, în ciuda stării generale de alertă și a interdicției părinților de a părăsi casele după lăsarea întunericului, decid să dea o mână de ajutor în rezolvarea dispariției prietenului lor. Astfel, cei 3 băieți o găsesc pe Eleven (poreclită El), o fetiță de vârsta lor cu puteri telekinetice.

Sezoanele 1 și 2 sunt disponibile pe Netflix, Sezonul 3 va debuta pe 4 iulie.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 2): 94%


2. „Grace and Frankie”

Solicitările de urmărire: 29.661.781

Comedia Grace and Frankie, în care două prietene pensionare află că soții lor vor să formeze un cuplu homosexual, a ajuns la sezonul 5, disponibil din 17 ianuarie. Jane Fonda și Lily Tomlin joacă rolul soțiilor, iar cei care le dau bătăi de cap sunt Martin Sheen și Sam Waterston. Serialul a fost conceput de Martha Kauffman, cea cere a relizat și Friends.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 5): 100%

1.Marvel The Punisher

Solicitările de urmărire: 33.063.848

Fostul pușcaș marin Frank Castle (Jon Bernthal) duce viață liniștită pe drum atunci când ajunge să se implice în tentativa de crimă a unei adolescente (Giorgia Whigham). Pe măsură ce este atras în misterul din jurul ei și al celor care vor să afle informațiile deținute de ea, Castle ajunge să fie urmărit din nou de o serie de dușmani mai noi sau mai vechi. Toate acestea îl forțează să decidă dacă ar trebui să își accepte destinul și să își trăiască viața ca The Punisher. Sezonul 2 a avut premiera pe Netflix pe 18 ianuarie.

Scor Rotten Tomatoes (Sezonul 2): 50%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.