Chiloţii Prinţesei Leia, din Star Wars, vânduţi la licitaţie

Data: 6/10/2015 | Autor: .

bikinii-Prinţesei-Leia

Tot ce înseamnă “relicvă” din Războiul Stelelor, de la casca lui Darth Vader la sabia laser a lui Luke Skywalker, au devenit adevărate obiecte de patrimoniu pentru fanii celebrei saga. Astfel de “moaşte” au ajuns să se vândă la licitaţii cu sume record, de ordinul sutelor de mii de euro.

Ultima dovadă o reprezintă bikinii aurii purtaţi de Prinţesa Leia în Star Wars: Return of the Jedi, care s-au vândut la o licitaţie organizată de US company Profiles In History cu 96.000 de dolari.

Licitaţia a început de la 80.000 de dolari, însă fanii s-au războit în oferte timp de aproape o oră.

Chiloţii sexy ai Prinţesei Leia au putut fi văzuţi, în toată splendoarea, într-o scenă în care prinţesa este ţinută captivă de Jabba the Hutt, relatează NME

prinţesa-leia-bikini

Actriţa Carrie Fisher, care a jucat rolul prinţesei, a declarat că nu i-au plăcut bikinii, pentru că erau incomozi şi nu o puneau în valoare.

“Să nu uităm însă că filmul era menit să satisfacă aşteptările fanilor, iar cum cei mai mulţi erau adolescenţi, era de aşteptat ca aceştia să fie cât mai strălucitori”, a declarat actriţa.

Carrie Fisher va putea fi văzută din nou în Star Wars, urmând să joace rolul Prinţesei Leia în viitorul Episode VII – The Force Awakens, ce va fi lansat în cinematografe în 18 decembrie. Toate detaliile despre noul Star Wars le aflaţi de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *