Cine este Rey, noua divă sexy din Star Wars!

Data: 9/12/2015 | Autor: .

star-wars-force-awakens-rey-bb8

Studiourile Disney au lansat un nou trailer video pentru cel mai aşteptat film SF al anului, Star Wars: The Force Awakens. Imaginile o prezintă pe Rey, noua diva sexy care vine să-i ia locul în prim-plan prinţesei Leia.

Imaginile şi declaraţiile actriţei Daisy Ridley vin să confirme faptul că eroina va avea un rol major în noile episoade din Star Wars. „Este un personaj uimitor”, afirmă Daisy Ridley despre tânăra luptătoare din Rezistenţă pe care o interpretează în film.

Daisy Ridley a confirmat faptul că aventurile lui Rey pleacă din postura de măturătoare de stradă din Jakku, o evoluţie cu iz motivaţional menită să le insufle spectatorilor ideea că orice este posibil dacă îţi doreşti să-ţi depăşeşti condiţia.

Trailerul video o prezintă pe Ray în diverse ipostaze, alături de robotul BB-8 şi Millennium Falcon.

Acţiunea noului episod, care va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie, este plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Ultimul film din serie a lăsat impresia că Imperiul a fost învins de Rebeli însă pare că nu a fost deloc aşa. Se speculează că, la fel ca Obi-Wan Kenobi şi Yoda, împăratul ar fi trecut într-o viaţă veşnică din care îşi pregăteşte noul Lord Sith.

Mai multe detalii despre noul episod Star Wars aflati de AICI.

daisy-ridley-as-rey-577x304

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.