Culmea Facebook-ului! Să îţi faci selfie în….vagin! (VIDEO)

Data: 4/03/2015 | Autor: .

Svakom-Gaga-Camera-VibratorDacă credeaţi că s-a inventat tot ce era posibil în materie de gadgeturi sexuale, pare că mai este loc de multe surprize. După brăţara care îţi permite să îţi încarci telefonul în timp ce te masturbezi, a aparut si vibratorul care iţi face selfie în vagin!

Svakom Gaga Camera Vibrator‘ este realizat de firma Lovehoney.

„Acest produs ajută utilizatorii să îşi cunoască intregul trup gratie imaginilor remarcabil de clare capturate de camera video”. Este mesajul cu care producătorul îşi laudă marfa.

„Graţie compatibilităţii cu FaceTime, să captezi şi să împărtăşeşti imaginile este mai uşor ca oricând”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Camera foto-video din vârful vibratorului are şi un led, astfel că imaginile sunt cât se poate de explicite. O femeie care a utilizat produsul a declarat, potrivit independent.co.uk, ca imaginile sunt extrem de clare, iar jucăria este foarte distractivă.

Imaginile captate de Svakom Gaga Camera Vibrator pot fi descarcate in telefon, tableta sau laptop cu ajutorul unui banal cablu USB.

Potrivit jurnaliştilor, cel mai probabil gadgetul va fi folosit pe scară largă în industria pornografică pentru a oferi o perspectivă nouă, inedită, a orgasmului la femei.

Svakom Gaga Camera Vibrator’ va costa 120 de lire sterline si va fi lansat in curand pe piata britanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *