Cum arată femeia ideala? Vezi ce spun experţii în relaţii

Data: 21/02/2016 | Autor: .

femeia ideala femeia-ideala-gadgetreport

Cercetătorii de la Institutul de Psihologie din Berlin au realizat un studiu în care au încercat să afle care este percepţia bărbaţilor despre femeia ideala, ce îi determină să se implice într-o relaţie şi care sunt lucrurile cele mai importante pentru bărbaţi, atunci când cunosc o femeie.

La sondajul de opinie realizat de cercetători au participat peste 200 de bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, din toate mediile sociale. Acestora le-au fost prezentate mai multe fotografii şi au trebuit să completeze o serie de chestionare cu întrebări „cheie” privind perceţia legată de sexul frumos.

Concluziile sunt cel puţin interesante.

La femeia ideala, ambalajul contează!E primul şi singurul aspect cu care participanţii la studiu au fost de acord, în marea lor majoritate (73%). Cei mai mulţi au afirmat că importanţi sunt ochii, chipul în general, alţii au fost interesaţi de zămbet, sâni şi fund, unii de picioare. Cert este că o femeie, ca să aibă şanse la titlul de femeia ideală, trebuie să arate cât mai bine, adică să meargă la sală, să slabească, să aibă grijă de ea.

Creier, în măsura posibilităţilor! 38% dintre participanţii la studiu au afirmat că femeia ideală este cea cu care ai ce să vorbeşti. Cei mai mulţi dintre ei s-au declarat atraşi de femeile inteligente, cultivate. Au existat însă şi mulţi bărbaţi care au spus că femeia ideală ar trebui să aibă o inteligenţă medie, să nu domine bărbatul.

Femeia ideala trebuie sa fie sexoasă! Termenul defineşte atitudinea feminină, de la mers, la zâmbet, la poziţia în care stă, la voce, la gesturi, la feminitate. Când o femeie te priveşte direct în ochi şi îşi mai muşcă uşor şi buza, mai contează altceva? Deci, în concluzie, bărbaţii spun că femeia ideală trebuie să fie cât mai sexy, cu accente erotice cît mai puternice.

Femeia ideala trebuie sa ştie să gestioneze relaţia! Femeia trebuie să aibă inteligenţa de a trata cu diplomaţie şi cu har partea masculină. Să-i aprecieze când e cazul, să îi scoată din minţi când e rost de sex. Unii au vorbit şi de clasicul – să fie gospodină. Oare chiar contează?

Femeia ideala trebuie sa fie relaxată! O trăsătură pe care mulţi dintre bărbaţi au considerat-o importantă. Probabil s-au săturat de femeile veşnic stresate, preocupate de job, de casă, de probleme, de bani. Femeia ideală este cea care ştie să treacă cu zâmbetul pe buze prin orice situaţie, care trăieşte chill, căutând plăcerea în tot ceea ce face, care simte şi vibrează la noutate, care vrea să trăiască altfel decât ca un roboţel, focusată pe carieră sau disperată să caute un bărbat cu care să se mărite.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.