Cum arată femeia ideala. Cele cinci criterii dovedite „stiintific”

Data: 19/11/2016 | Autor: .

femeia ideala femeia-ideala

Femeia ideala este definita dupa cinci criterii esentiale, care dau masura atractivitatii acesteia. Cel putin asta sustin expertii de la Universitatea din Munchen, care au realizat un studiu pe aceasta tema. Au realizat un chestionar si, cu ajutorul unui set de fotografii cu diverse tipologii feminine, au incercat sa afle opiniile a peste 1500 de barbati de toate varstele, relateaza GadgetReport.ro

In urma analizei răspunsurilor şi reacţiilor bărbaţilor la vederea imaginilor cu diverse tipuri de femei, au reusit să ajungă la câteva concluzii interesante. Le-am tradus din limbajul stiintific, ca sa fie foarte clare pentru toata lumea:

Ambalajul contează!E primul şi singurul aspect la care cei care au participat la studiu au fost de acord.
Cu mici amendamente. Unii au afirmat că importanţi sunt ochii, chipul în general, alţii s-au declarat interesaţi de zămbet, sâni, fund şi picioare. Cert este că o femeie, ca să aibă şanse la titlul de femeia ideală, trebuie să arate cât mai bine, adică să aibă o constituţie fizică optimă, să aibă grijă de ea.

Femeia ideala trebuie sa aiba creier, în măsura posibilităţilor! Femeia ideală este cea cu care ai ce să vorbeşti. Cei mai mulţi bărbaţi care au răspuns la sondaj s-au declarat atraşi de femeile inteligente, cultivate, însă au existat şi „elemente misogine” care au afirmat că femeia ideală ar trebui să aibă o inteligenţă medie, să nu domine bărbatul.

Femeia ideala are sex-appeal! Termenul defineşte atitudinea feminină, de la mers, la zâmbet, la poziţia în care stă, la voce, la gesturi, la feminitate. Când o femeie te priveşte direct în ochi şi îşi mai muşcă uşor şi buza, mai contează altceva? Deci, în concluzie, să nu fie băieţoasă, să fie cât mai sexy, cu accente erotice cît mai puternice.

Femeia ideala trebuie să ştie să gestioneze relaţia! Deşi pare surprinzător la prima vedere, cei mai mulţi bărbaţi s-au gândit la o relaţie serioasă. Astfel că au amintit de înţelegere, afecţiune, subordonare şi insubordonare etc.
Concluzia – femeia trebuie să aibă inteligenţa de a trata cu diplomaţie şi cu har partea masculină. Să-i aprecieze când e cazul, să îi scoată din minţi când e rost de sex. Unii au vorbit şi de clasicul – să fie gospodină. Oare chiar contează?

Femeia ideala este relaxată! Sună ciudat, dar chiar asta caută unii bărbaţi la o femeie. Probabil s-au săturat de doamnele veşnic stresate, preocupate de job, de casă, de probleme, de bani, de material. Potrivit concluziilor sondajului, femeia ideală este cea care ştie să treacă cu zâmbetul pe buze prin orice situaţie, care trăieşte chill, căutând plăcerea în tot ceea ce face, care simte şi vibrează la noutate, care vrea să trăiască altfel decât focusată pe carieră sau disperată să caute un bărbat cu care să se mărite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.