Cum arată noua interfață Smart Hub pentru Samsung Smart TV

Data: 6/01/2016 | Autor: .

noua interfață Smart Hub pentru Samsung Smart TV

Samsung a lansat, cu ocazia CES 2016 Las Vegas, noua interfață Smart Hub pentru Smart TV-urile tale, alături de o nouă telecomandă, Smart Control. Acestea promit un mod mai ușor de accesare a conținutului multimedia, de pe TV, smartphone şi internet.

Potrivit unui comunicat de presă al Samsung, noua interfață Smart Hub se doreşte a fi o platformă ce integrează conținut și servicii.

„Utilizatorii vor putea comuta între conținut activ liniar, conținut OTT (over-the-top) și alte dispozitive conectate, inclusiv console de jocuri sau playere Blu-Ray. În noul Smart Hub, utilizatorii pot căuta prin titluri cunoscute, pentru a accesa conținutul dorit. Astfel, bariera dintre surse și dispozitivele conectate la TV este eliminată, permițându-le utilizatorilor să acceseze conținutul dorit mai ușor și mai rapid. De asemena, utilizatorii își pot personaliza interfața Smart Hub aranjând conținutul preferat pe home screen”, se precizează în comunicatul Samsung.

Tot la CES 2016, sud-coreenii au lansat şi Samsung Smart Control, telecomanda universală pentru dispozitivele conectate la TV.

„Pentru un televizor la care se conectează mai mult de trei dispozitive în medie, telecomanda Smart Control va integra mai multe telecomenzi în una singură. Dezvoltată pentru platforma Tizen, noua telecomandă oferă un acces mai rapid la divertisment, datorită funcției automate de recunoaștere a sursei. Telecomanda recunoaște instantaneu dispozitive de tipul set-top-box, OTT box, playere Blu-Ray, console de jocuri și alte dispozitive conectate. Astfel, utilizatorii au la dispoziție singurul instrument de care au nevoie pentru a controla întregul sistem de divertisment al casei”, se precizează în comunicat

Cum arată noua interfaţă Samsung vedeţi în prezentarea făcută de oficialii Samsung. Mergeţi direct pe la minutul 6.46.