Cum sa vezi filme, muzica si seriale din Dropbox si Google Drive (VIDEO)

Data: 30/08/2014 | Autor: .

kodi

Daca aveti un cont de Dropbox sau de Google Drive, de ce sa nu le folositi pentru a le transforma in adevarate servere media pentru fisierele voastre? Odata urcate in cloud, filmele, serialele, muzica si celelalte fisiere le veti putea vedea de pe aproape orice dispozitiv conectat la internet, oriunde in lume, fie ca vorbim de laptopuri si desktop-uri, telefoane, tablete, console de jocuri etc.

Dropbox si Google Drive pun la dispozitie in mod gratuit intre 5 si 50 GB, in functie de optiunile si modul in care le promovati serviciile. Daca vreti mai mult spatiu, pentru 9,99 dolari pe luna, puteti avea la dispozitie 1 TB.

Un spatiu pe care puteti ridica orice fisiere si nu veti mai avea niciodata emotii ca le veti pierde din cauza ca vi s-a stricat calculatorul, telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv pe care le stocati in prezent.

Pentru a le ridica pe cloud, folositi aplicatiile speciale Dropbox si Google Drive. Le puteti descarca gratuit de pe internet.

folder

Ca sa le vedeti, aveti la dispozitie tot felul de metode. Va recomandam Kodi, fostul XBMC, pe care il puteti configura foarte usor pentru a-l folosi drept player multimedia. Il puteti rula de pe tot felul de gadgeturi, de la cele cu Android, la iPhone, iPad si cele care ruleaza Windows. Kodi il puteti descarca gratuit de AICI.

1. Intrati in System > Settings.

2. Selectati „Appearance.”
3. Sub „Skin” selectati „Settings.”
4. Selectati „Add-on shortcuts.”
5. Sub „Home Page Videos Submen” selectati „Add-on 1.”
6. Selectati „dbmc” add-on.
7. Repetati pentru „gdrive.”

O alta varianta, foarte buna, este sa folositi AllCast, o aplicatie care va permite sa rulati fisierele din cloud pe diverse gadgeturi, de la Chromecast la Roku, Apple TV, Xbox si televizoarele inteligente etc. Detalii in clipul video de mai jos.

Pentru muzica, puteti folosi tot felul de aplicatii, de la Google Play Music la AudioBox, Beat pentru Android sau Vibe pentru iPhone si iPad.