Darth Vader se intoarce. Cum va arata Star Wars VII (VIDEO)

Data: 15/11/2012 | Autor: .

Dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade, scrie presa internationala, citata de GadgetReport.ro

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Potrivit cotidianului britanic, scenaristul Michael Arndt lucreaza deja la episodul VII. Acesta ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher.

Avand in vedere varsta acestora, este interesant de vazut cum va arata actiunea. Cu siguranta vom vedea si noi personaje.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones.

Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.