Dead or Alive Xtreme 3! Imagini fabuloase cu cel mai sexy joc de lupte

Data: 26/11/2015 | Autor: .

Dead or Alive Xtreme 3 Dead-or-Alive-Xtreme-3-gadgetreport

Dead or Alive Xtreme 3, jocul care a încins imaginaţia fanilor din întreaga lume cu eroinele sale super sexy, nu va ajunge în Europa şi SUA pentru că este considerat mult prea “fierbinte”. Jocul îţi oferă posibilitatea de a concura cu mai multe tinere japoneze îmbrăcate în costume de baie infime către inexistente.

Domnişoarele apar în diverse ipostaze, jucând volei, întrecându-se în lupte cu…fundul şi sărind coarda. Imaginile din joc au devenit virale pe internet şi nu au nevoie de niciun comentariu.

Producătorul jocului Dead or Alive Xtreme 3 nu a comentat decizia de a nu lansa jocurile şi în Europa şi SUA, însă motivul este unul evident – a vrut să evite protestele organizaţiilor feministe care ar putea considera prezentarea tinerelor ca fiind una ofensatoare.

 Koei Tecmo, un reprezentant al publisher-ului, a afirmat pe Facebook că înțelege cum își dorește industria jocurilor ca femeile să fie ilustrate, dar că nu dorește să vorbească despre acest subiect.

Jocul va fi lansat pentru PS Vita şi Playstation 4 în Japonia. Nu este exclus însă să-l putem descărca de pe torenţi la scurt timp după lansare, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte jocuri considerate inadecvate pentru piaţa UE. Problema va fi cea legată de limba japoneză. Însă există întotdeauna soluţii, nu-i aşa?

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.