Dovedit științific. Facebook-ul afectează viaţa sexuală

Data: 8/04/2019 | Autor: .

facebook facebook-cimitir-virtual-604x304-1Telefoanele, tabletele, laptopurile şi site-urile Facebook şi Twitter reprezintă “moartea pasiunii”. Este semnalul de alarmă tras de cercetătorii în psihologie care afirmă că gadgeturile din ziua de astăzi ne-au acaparat mult prea tare viaţa, inclusiv cea sexuală, relatează GadgetReport.ro

Iar dovada cea mai bună o reprezintă un studiu realizat la comanda Durex care arată că  40% dintre adulţi din Marea Britanie îşi amână relaţiile sexuale pentru a avea timp să îşi folosească telefoanele inteligente şi tabletele.

Mai mult chiar, alţii au afirmat că se grăbesc atunci când întreţin relaţii sexuale pentru a-şi verifica notificările de pe Facebook şi Twitter sau pentru a răspunde la mesaje.

Şi mai interesant este faptul că unul din trei britanici, care au participat la studiu, au afirmat că îşi întrerup partidele de sex pentru a răspunde la telefon.

O altă tendinţă, tot mai populară, este folosirea camerelor telefoanelor în timpul actului sexual pentru a condimenta relaţia.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.