Dovedit ştiinţific: Barbatul ideal? 10 trasaturi care atrag orice femeie

Data: 30/12/2016 | Autor: .

Dovedit ştiinţific: Barbatul ideal? 10 trasaturi care atrag orice femeie

Cercetatorii de la Universitatea din Chicago au realizat un nou studiu care analizeaza modul in care se desfasoara relatiile interumane. Cum se manifesta atractia, care sunt trasaturile de caracter care impresioneaza si leaga o relatie, in ce masura psihicul si fizicul conteaza cand e vorba de o relatie sexuala. Ce trasaturi are barbatul ideal aflati din materialul GadgetReport.ro

In urma unui sondaj la care au participat peste 3500 de femei, expertii au reusit sa traseze cateva trasaturi esentiale pe care reprezentantele sexului „frumos” le considera atractive la un barbat. Le puteti vedea intr-o forma concentrata mai jos:

1. Toate femeile cauta un barbat, nu un copil. Nu au chef sa se transforme in „mame” surgat pentru partenerii lor.

2. Barbatul ideal este cel care stie ce vrea, care are idei, planuri, care nu afirma tot timpul „facem ce vrei tu”.

3. Un barbat este considerat sexy nu neaparat prin muschi, ci prin atitudine. Sa stie sa se puna in valoare prin tinuta, atitudine si ingrijire sunt chestii esentiale, in ochii femeilor.

4. Toate femeile sunt atrase de barbatii care zambesc si sunt comunicativi. Taciturnii sunt de evitat, pentru ca se considera ca au ceva de ascuns.

5. Femeile vor sa aiba de-a face cu barbati galanti, care sa stie sa le faca surprize, cadouri etc.

6. Nicio femeie nu va rezista in fata unui barbat care vine cu un buchet urias de trandafiri. Este barbatul ideal!

7. Barbatii efiminati, prea sensibili, sunt de evitat, pentru ca au probleme care la un moment dat s-ar putea acutiza, iar femeile cauta un sprijin, un stalp de familie.

8. Barbatii misto sunt cei care fac stiu sa faca sex, care sunt dornici de senzatii, care ofera placere si se lasa condusi in tainele amorului.

9. Barbatii care mint sunt de evitat. Daca au mintit o data, o vor face tot timpul.

10. Cine inseala o data, o va face si a doua oara, daca are ocazia. Asa ca trebuie evitati barbatii infideli dar si cei extrem de gelosi.