Edge of Tomorrow. Noile aventuri SF ale lui Tom Cruise (VIDEO)

Data: 27/05/2014 | Autor: .

edge_of_tomorrow

Edge of Tomorrow se anunţă a fi unul dintre cele mai tari filme din această vară. Bazat pe romanul „All You Need Is Kill”, al lui Hiroshi Sakurazaka, Edge of Tomorrow ii are pe Tom Cruise si Emily Blunt in rolurile principale. Filmul va debuta in cinematografe pe 6 iunie.

Povestea din “Edge of Tomorrow”, pusă în scenă de Warner Bros, este plasata intr-un viitor nu foarte îndepărtat, în care Pământul e atacat de Mimics, o rasă extraterestră care se comportă ca un stup şi care a redus oraşele la mormane de moloz şi a ucis milioane de oameni.

Armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) e trimis direct în bătaia armelor. Moare după numai câteva minute, însă nu înainte să ia şi viaţa unui extraterestru alpha.

“Eroul se trezeşte ulterior in dimineaţa zilei în care a plecat la luptă, într-o buclă temporală în care este obligat să lupte la nesfârşit. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic si capabil sa infrunte armata extraterestrilor” ”, se spune in descrierea filmului “Edge of Tomorrow”.

Pentru Cage si Rita (Emily Blunt), un ofiter in Fortele Speciale, fiecare batalie repetata devine o oportunitate pentru a gasi o modalitate de a anihila invazia extraterestra si a salva omenirea.

Scenariul este semnat de Dante Harper si Alex Kurtzman, ultimul cunoscut pentru Cowboys & Aliens, Transformers, Mission Impossible III, The Island si serialele Alias si Fringe.

Filmul este semnat de Doug Liman, regizor cunoscut pentru Jumper, Mr. and Mrs. Smith, The Bourne Identity sau Swingers.