Browsing: Apple

Apple a dezvăluit un nou MacBook Air de 15 inchi în cadrul conferinței Worldwide Developers Conference 2023. Apple susține că gadgetul va fi „cel mai bun laptop de 15 inci din lume”. Acesta va fi echipat cu cipul M2 de la Apple, cu un procesor cu opt nuclee, un GPU cu 10 nuclee și un motor neural cu 16 nuclee.

Când Apple va lansa iOS 17 în cursul acestui an, actualizarea va adăuga postere de contact, îmbunătățiri FaceTime și o nouă aplicație de jurnal, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Apple a dezvăluit aseară actualizarea alături de noi Mac-uri, de diverse programe pentru toate dispozitivele Apple și de prima cască de realitate augmentată a companiei, numită Vision Pro.

Apple a lansat aseară căștile „Vision Pro”, primul său dispozitiv de realitate mixtă, și visionOS, un sistem de operare complet nou pentru acest dispozitiv. Apple descrie căștile Vision Pro ca fiind „un computer spațial revoluționar care îmbină perfect conținutul digital cu lumea fizică”.

Apple amână debutul vehiculului său complet autonom Apple Titan până în 2026 și își reduce planurile ambițioase ca mașina să fie capabilă să se conducă singură. Informaţia, lansată de Bloomberg, vine pe fondul unei noi serii de întârzieri ale proiectului Titan și a unei noi remanieri de personal. În momentul în care compania va lansa în sfârșit mașina, aceasta va fi cel mai întârziat proiect din istoria industriei auto, chiar mai controversat decât Cybertruck-ul Tesla.