Browsing: Facebook

Facebook a anunțat joi că își schimbă numele în „Meta”, ca parte a unui rebranding major. Numele este inspirat din „Metavers”, o inițiativă a companiei care urmărește dezvoltarea rețelei sociale în zona de realitate virtuală (VR). Schimbarea vine însă pe fondul unui uriaș scandal ce vizează Facebook și practicile sale care înlesnesc dezinformarea.

GadgetReport.ro a depasit 3 milioane de utilizatori pe Facebook. Va multumim pentru increderea acordata. Aceasta performanta ne face sa ne extindem si mai mult gama de informatii din lumea stiintei si tehnologiei. Va invitam sa dati like & share paginii noastre #gadgetreportromania.

Facebook ascunde, în setările sale, tot felul de opţiuni de care puţină lume ştie. Sunt diverse opţiuni secrete care, de exemplu, îţi permit să îţi modifici pagina, să blochezi pe cei care nu vrei să îţi vadă fotografiile, să îţi faci un avatar special pentru chat şi, de ce nu, să scrii cu susul în jos.

GadgetReport.ro a depasit 1,5 milioane de utilizatori pe Facebook. Va multumim pentru increderea acordata. Aceasta performanta ne face sa ne extindem si mai mult gama de informatii din lumea stiintei si tehnologiei. Va invitam sa dati like & share paginii noastre #gadgetreport

Samsung a lansat un nou update pentru aplicația de Facebook pentru telefoanele mobile. Aceasta aduce o funcție mult așteptată de utilizatori, modul Dark Mode sau ,,întunecat’’, o opțiune excelentă mai ales în cazul telefoanelor care nu au ecran performante.

Kaspersky trage un semnal de alarmă cu privire la aparitia unei aplicații, venită sub forma unei aplicații de facebook, care vă poate fura conturile și paginile de Facebook. Aplicația, de tipul de „The Old Interface”, este conceputa sub forma unei extensii care trebuie instalata si activata in browser-ul Google Chrome, aplicatia se adreseaza celor nemultumiti de interfata recent schimbata a Facebook-ului. Odata activata, extensia chiar functioneaza, oferind utilizatorului functionalitatile si design-ul existent inainte de 1 octombrie.

Cercetarile recente realizate de Kaspersky au prezentat serviciile web pe care angajatii companiilor mici si mijlocii le acceseaza cel mai frecvent in timp ce lucreaza. Printre acestea se numara YouTube, Facebook, serviciile Google si WhatsApp, unele dintre aceste aplicatii fiind cele mai exploatate atunci cand vine vorba de atacuri de phishing. Cu toate acestea, lista prezentata difera fata de serviciile pe care angajatorii tind sa le limiteze pentru utilizarea pe dispozitivele companiilor. Desi organizatiile pot avea prioritati si reguli diferite in legatura cu serviciile web care pot fi utilizate de angajatii lor, este totusi important sa se asigure ca mentin protectia in privinta riscurilor cibernetice.