Browsing: allview

Allview lansează panoul fotovoltaic monocristalin de 470 W, ce se poate personaliza într-un sistem de kit-uri fotovoltaice. Panoul fotovoltaic monocristalin este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și dispune de putere de ieșire de 470 W și eficiență ridicată de conversie de 21,6%. Prin sistem de optimizare și protecție cu 3 diode bypass, se asigură funcționarea în parametrii ridicați a celorlalte panouri, chiar și în momentul în care o parte a acestuia este umbrită.

Allview a prezentat, în cadrul evenimentului IFA Berlin 2022, frigiderul inteligent ERA Smart Refrigerator, un produs electrocasnic smart ce se remarcă printr-un design minimalist, funcțional, Side by Side și care se integrează ușor în orice bucătărie modernă, chiar și în apartamente cu spațiu redus.

Visual Fan anunță lansarea campaniei Allview Black Days, o nouă abordare a campaniilor clasice de Black Friday. Aceasta va avea loc în perioada 22 octombrie – 15 noiembrie 2021 și se va desfășura etapizat. Ofertele vor fi adăugate în mai multe episoade, pe categorii de produse. Pe lângă promoțiile ce includ cadouri garantate, Allview a pregătit pentru următoarele etape ale campaniei reduceri de până la 60%.

Allview ePlay7100 este numele noii serii de televizoare inteligente lansate de producătorul român și care oferă, în premieră, și controlul vocal TOUCHLESS. Noua serie ePlay7100 aduce un upgrade pe partea de imagine și sunet, prin integrarea tehnologiilor de top: Dolby Vision completată de HDR 10+ și HLG; Dolby Atmos și DTS Studio Sound.

Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02 – 30 noiembrie. În cadrul campaniei, Allview va oferi promoții la cele mai căutate device-uri ale momentului (tablete, laptopuri), dar și la celelalte categorii de produse (telefoane, televizoare și smart device-uri). Pe lângă reducerile de până la 75%, compania brașoveană a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.

Allview anunță extinderea gamei de televizoare ePlay cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat, cu noi modele QLED. Smart TV-urile Allview QLED dispun de tehnologia de imagine Quantum Dot, capabilă să redea 100% volumul de culoare.  Gama Allview QLED include paneluri cu tehnologia Quantum Dot pentru a reda precis culorile, detaliile adevărate ale vieții fiind expuse într-un mod real și cu un contrast ridicat.

Allview anunță lansarea noii game de televizoare ePlay6100-U, cu Android TV. Seria ePlay6100-U combină designul modern fără margini, cu o calitate a imaginii 4K HDR10, o gamă extinsă de culori, display VA, tehnologie Dolby Audio și sistemul de operare Android TV cu Google Assistant încorporat.