Browsing: aplicatie

Ne aflăm într-o perioadă în care interacțiunea cu prietenii, cu colegii, cu familia, a devenit o experiență virtuală. Prin Skype sau prin Zoom, indiferent ce aplicație video folosești, probabil că, în absența unei camere web performante, ai fost nemulțumit de calitatea imaginii. Vestea bună este că poți să rezolvi problema destul de ușor, prin transformarea camerei de pe telefon într-o cameră web.

Kaspersky trage un semnal de alarmă cu privire la aparitia unei aplicații, venită sub forma unei aplicații de facebook, care vă poate fura conturile și paginile de Facebook. Aplicația, de tipul de „The Old Interface”, este conceputa sub forma unei extensii care trebuie instalata si activata in browser-ul Google Chrome, aplicatia se adreseaza celor nemultumiti de interfata recent schimbata a Facebook-ului. Odata activata, extensia chiar functioneaza, oferind utilizatorului functionalitatile si design-ul existent inainte de 1 octombrie.

Zoom este, fără îndoială, una dintre cele mai accesate aplicații în această perioadă în care trebuie să stăm acasă și să vorbim cu colegii, cu prietenii și familia, prin videochat.  GadgetReport.ro vă prezintă cinci trucuri care vă vor imbunătăți experiența cu Zoom.