Browsing: Apple

Apple amână debutul vehiculului său complet autonom Apple Titan până în 2026 și își reduce planurile ambițioase ca mașina să fie capabilă să se conducă singură. Informaţia, lansată de Bloomberg, vine pe fondul unei noi serii de întârzieri ale proiectului Titan și a unei noi remanieri de personal. În momentul în care compania va lansa în sfârșit mașina, aceasta va fi cel mai întârziat proiect din istoria industriei auto, chiar mai controversat decât Cybertruck-ul Tesla.

Apple a lansat noul notebook MacBook Air 2020, primul prevăzut cu un microprocesor proiectat de Apple, numit M1. M1 este primul procesor în house Apple care folosește tehnologia ARM. Apple promite o performanţă de până la 3.5 ori mai mare faţă de predecesor şi o grafică de până la 5 ori mai rapidă.

Apple a lansat noua serie de smartphone-uri iPhone 12. Seria iPhone 12 este compusă din următoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max. Cele patru diferă prin dimensiunea ecranului, performanţa chipset-ului şi a camerei foto, existenţa ori lipsa anumitor facilităţi precum şi preţul. Pe de altă parte, Apple afirmă noile telefoane vor veni cu o noua tehnologie la nivel de ecran, care il va face de 4 ori mai rezistent la socuri. iPhone 12 include certificarea IP68, pentru rezistenţă la apă şi praf