Browsing: ATEN

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, se bazează pe competențele echipei sale de la București și pe ecosistemul de parteneri pentru a-și consolida prezența regională și serviciile oferite clienților săi.

Cu toate acestea, mixerele multicanal AV Aten cu grad avansat de portabilitate au capacitatea de a înlocui „ecranele verzi”, de a adăuga efecte și alte suprapuneri grafice, de a comuta între camere și de a transmite imaginile în flux sau de a le stoca pentru a fi mixate de un program.

ATEN a lansat un nou membru al familiei VE89 – VE8952. Acesta este un dispozitiv de extindere a semnalelor HDMI 4K prin intermediul retelelor IP, cu alimentare dubla: PoE si local. VE8950 si VE8900 – VE8952 faciliteaza transmisia cu latente reduse si pe distante mari, prin intermediul retelelor Gigabit obisnuite, a semnalelor AV la rezolutie 1080p/4K. Echipamentul este, astfel, o solutie eficienta si deosebit de usor de folosit, ce vine ca raspuns la provocarile cu care se confrunta integratorii atunci cand proiecteaza sisteme AV via IP.

ATEN International a lansat CS1953 – primul switch KVMP hibrid cu 3 porturi și interfețe DisplayPort și USB-C, care amplifică eficiența KVM prin abilitatea unică a conectorului USB-C de a combina mobilitatea și ergonomia aplicațiilor profesionale și stațiilor de lucru comerciale. Conectând mai multe PC-uri la un monitor cu DisplayPort, utilizatorii beneficiază de o experiență vizuală de top și de performanțe excelente, prin comunicarea ultra-rapidă între computere.

ATEN UC9020 este un dispozitiv portabil multifuncțional, creat pentru studiourile de transmisii live. Acesta integrează un switch video HD, capabilități de streaming, un convertor video, un splitter și un mixer audio într-un singur pachet, cu format compact.