Browsing: Canon

Canon a lansat noul EOS R50, un aparat foto pentru creatorii de conţinut care îşi doresc să facă trecerea de la smartphone la un nou nivel. Noul model Canon EOS R50 este extrem de versatil, filmează la calitate 4K cu un nivel audio impresionant şi realizează fotografii excelente.

Canon Europe a lansat PowerShot PX, un aparat foto mic şi uşor de folosit, care realizează automat imagini de înaltă calitate de 11,7MP şi filmări 60p Full HD. Funcţiile inteligente ale modelului PowerShot PX, precum fotografierea şi filmarea automată, vor redefini felul în care surprindeţi amintirile de familie. Cu ajutorul acestui nou aparat, veţi putea înregistra momentele speciale, fără a fi nevoie să staţi cu aparatul în mână.

Canon a anunțat lansarea a două linii noi de produse, create pentru a susţine mediul de lucru hibrid, eficient şi sigur: imageRUNNER C3226i şi imageRUNNER ADVANCE DX C3800. Aceste produse extind şi completează portofoliul Canon de echipamente multifuncţionale A3 color şi oferă soluţii pentru toate bugetele, companiile şi mediile de lucru.

Canon extinde portofoliul de imprimante de 64” cu tehnologie UVgel şi anunţă lansarea noului echipament Canon Colorado 1630. Imprimanta oferă acces la toate avantajele recunoscute ale tehnologiei UVgel, cu o investiţie redusă, companiile având acum posibilitatea să se extindă prin preluarea de comenzi cu volum mai mic.

Canon Inc anunță lansarea modelului Canon EOS R3 – cel mai nou aparat foto mirrorless, ultra-rapid şi cu viteză foarte mare de reacţie Preluând calităţile specifice modelelor Canon DSLR şi mirrorless, EOS R3 este un adevărat model hibrid, un aparat foto de generaţie viitoare pentru fotografii de sport şi ştiri de azi şi de mâine.