Browsing: casti wireless

Sony a anunțat noile căști wireless LinkBuds, cu un nou design de tip „open ring”. Noul driver circular are centrul diafragmei deschis, în așa fel încât să ofere transparență audio, permițându-le utilizatorilor să audă foarte clar sunetele din jur. LinkBuds vor fi disponibile în două variante de culoare, Gri și Alb, începând din această lună, la un preț aproximativ de 890 de lei.

Samsung a lansat, cu ocazia Galaxy Unpacked 2021, noile căști bluetooth Galaxy Buds2. O pereche de căști care vor fi vândute în România cu 749 de lei și care vor concura, în principal, cu Galaxy Buds Pro, căști foarte bune, lansate odată cu seria de smartphone-uri Galaxy S21.

Cele mai performante căști wireless in-ear lansate vreodată de Sony, modelul  Sony WF-1000XM4, vor ajunge pe piața românească în această lună, la prețul de 1400 lei. Căștile se remarcă, în primul rând, prin sunetul excelent, autonomia optima și tehnologia cu anulare digitală a zgomotului, datorită procesorului integrat V1. 

Oppo a adus pe piața românească Oppo Enco X, o pereche de căști fără fir despre care spune că au fost realizate în urma testării au numai puțin de 30 de materiale diferite si 152 de componente. Mai mult, chinezii afirmă că ar fi efectuat peste 120 de runde de reglaj fin structural in colaborare cu cel mai mare laborator acustic al Dynaudio. Sunt, cu adevărat, niște căști de calitate sau este doar mult marketing bine împachetat într-o ofertă nu foarte ieftină – Oppo Enco X costă 900 de lei!