Browsing: China

Conductele Baigong, aflate într-o regiune îndepărtată și pustie din China, i-a fascinat pe adepții teoriei conspirației și i-a derutat pe oamenii de știință deopotrivă. Aceste formațiuni misterioase, care pot fi găsite în provincia Qinghai, în apropiere de Muntele Baigong, au dat naștere la o varietate de teorii cu privire la originea lor, de la structuri sofisticate create de om până la intervenții extraterestre străvechi.

China intenţionează să lanseze o sondă şi un mic robot teleghidat pe planeta Marte în luna iulie, a anunţat promotorul proiectului, Corporaţia de Ştiinţă şi Tehnică Aerospaţială a Chinei (CASC).

În 1911, o boală ucigașă, cunoscută sub numele de ciuma manciuriană, a făcut peste 60.000 de morți în nord-estul Chinei. Boala risca să se transforme într-o pandemie la nivel Mondial dacă nu s-ar fi luat o măsură care acum pare imposibilă. Se întâmpla într-o perioadă în care nu exista Organizația Mondială a Sănătății, rolul acesteia fiind luat de virusologii marilor puteri ale lumii.

Jurnaliștii de la site-ul francez Largus prezintă primele imagini video cu noul model Dacia Spring Electric, prima mașină electrică Dacia care, surpriză, va fi construită în China, cel puțin în prima fază. Autoturismul, un copy-paste după modelul chinezesc Renault City K-ZE, seamănă, din punct de vedere al dimensiunilor, cu clasicul Fiat 500. Tu ai cumpăra o astfel de mașină?