Browsing: dacia

După lansarea modelului  Duster 3 și a versiunii restilizate a modelului  Spring în 2024, Dacia isi va extinde gama cu noul SUV Bigster, în 2025. Modelul va fi prezentat în toamnă la Salonul de la Paris. Dincolo de acest model, publicația franceză Largus.fr estimează că vor urma un break crossover, un  SUV urban și noua  Sandero, care va avea propulsie electrică din 2028.

După noul Duster 3 și viitorul Bigster, Dacia ar pregăti lansarea și unui SUV Coupe, primul din istoria producătorului auto. Cunoscut sub numele neoficial de Dacia C-Neo, modelul ar putea debuta în 2025.

Noul model Dacia Duster 3, pe care francezii îl vor prezenta oficial spre finalul anului, este pe cale să intre în producție la fabrica din Mioveni. Mihai Bordeanu, director general Automobile Dacia, a declarat în cadrul Galei Automotive Forum 2023, organizată de revista The Diplomat la București, ca producția de serie va debuta în următoarele săptămâni.

Dincolo de celebrele modele Dacia, 1100, 1300, 1310 sau Sport, la Dacia s-a experimentat construcția și altor tipuri de automobile, multe dintre ele rămase la capitolul prototip. GadgetReport.ro vă prezintă astăzi un nou model ieșit din comun, puțin cunoscutul prototip Dacia Maxibreak.

Noul model Dacia Duster 3, pe care francezii îl vor prezenta oficial la toamnă, a fost surprins pe străzile din România. Imaginile prezentate de Profit.ro surprind maşina în timpul testelor, sub camuflaj, pe Transalpina și în orașul Câmpulung Muscel.

Noul model Dacia Duster 3, pe care francezii îl vor prezenta oficial la toamnă, va avea un preț de pornire mult mai mare decât actualul Duster. În condițiile în care Duster 2 costă de la 17.900 de euro, înseamnă că Duster 3 va costa peste 18.000 de euro, apropiindu-se de prețurile Opel Mokka sau Seat Ateca, care costă 21.000 – 21.500 euro.

Dacia pregăteşte lansarea unui nou model, altul decât mult aşteptatul Dacia Bigster şi noua generaţie Duster. Potrivit francezilor de la  L’automobile magazine, este vorba de o maşină urbană, un fel de mini SUV care va concura direct cu Jeep Avenger. Modelul poartă numele de cod Dacia MiniSter.