Browsing: digi

Digi introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe și va distribui canalele SkyShowtime 1 și 2 tuturor clienților care beneficiază de serviciul TV digital.

Digi a lansat în ofertă un router WiFi 6 Gigabit care oferă o viteză de transfer incomparabil mai bună decât cea oferită de routerele cu care a lucrat până acum. Cu routerul cu 802.11AX, vei avea o viteză de transfer sporită, altfel spus te vei putea uita la filme și seriale fără întreruperi, iar jocurile online nu vor mai îngheța atunci când ești în mijlocul acțiunii.

Digi | RCS-RDS a decis să elimine minutele internaționale către anumite țări, începând cu data de 1 mai 2020. Operatorul își informează clienții că ,,în cazul în care oferta noastră nu va satisface nevoia specifică de comunicare pentru rețelele mobile din Europa, aveți posibilitatea să renunțați la serviciul Digi Mobil în 30 de zile, fără despăgubiri’’.

RCS-RDS lansează pe 19 februarie oferta NETUARIE, o Campanie prin care oferă o reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentul de internet tutoror clienților Digi Net, dacă aleg să treacă la un pachet superior, relatează GadgetReport.ro