Browsing: Electronic Arts

Electronic Arts a lansat trailerul jocului EA SPORTS UFC 4, pe coperta oficială a titlului urmând a figura Israel „The Last Stylebender” Adesanya, campionul UFC la categoria mijlocie, și Jorge „Gamebred” Masvidal, aspirantul la categoria semimijlocie UFC. EA SPORTS UFC 4 este cel mai bun joc de luptă făcut vreodată”, afirmă Dana White,, președinte UFC

Star Wars: Squadrons, Lost In Random, Skate, It Takes Two și FIFA 21 sunt doar câteva dintre jocurile pe care Electronic Arts le-a prezentat oficial, în cadrul evenimentului EA Play Live 2020. Cele mai multe vor ajunge pe platformele de gaming și în magazine în această vară. Pentru altele va trebui să așteptăm sezonul de shopping de Crăciun.

Electronic Arts Inc. și FIFA anunță organizarea cupei “EA SPORTS™ FIFA 20 Stay and Play”, eveniment online care va reuni 20 dintre cele mai cunoscute și de tradiție cluburi din Europa, care se vor duela în FIFA 20 între 15 și 19 aprilie. La turneu vor participa fotbaliști profesioniști nominalizați de fiecare club participant, printre care Ajax Amsterdam, AS Roma, Chelsea, FC Copenhaga, Liverpool, Porto, Real Madrid și altele.