Browsing: extraterestru

În 2003, în deșertul Atacama din Chile, într-o biserică abandonată din La Noria, un vânător de comori a descoperit scheletul mumificat al unei creaturi cu o înălțime de 15 cetrimetri. Silueta minusculă, botezată ,,Ata”, a declanșat ample discuții în lumea oamenilor de știință, mulți fiind cei care au afirmat că avem de-a face cu un extraterestru.

Akhenaton a fost un faraon din Dinastia a XVIII-a (1379-1362 î.Hr.). El a înlocuit religia politeistă a Egiptului cu un sistem monoteist, ridicându-l pe zeul discului solar Aton la rangul de zeu unic al Egiptului. În cadrul reformei sale, a construit un oraș nou unde a mutat capitala regatului.

Un obiect din aluminiu, descoperit în anul 1973 de câţiva muncitori care lucrau la o balastieră pe malul Mureşului, lângă Aiud, continuă să reprezinte un mister pe care, în ultimii 40 de ani, cercetătorii români și străini nu au reușit să-l elucideze. Unii experți susțin că obiectul, botezat ,,Calcaiul din Aiud” ar fi o piesă de la o navă spațială extraterestră, relatează GadgetReport.ro