Browsing: film

Operațiunea Monstrul este un film românesc de comedie din 1976, regizat de Manole Marcus după scenariul lui Titus Popovici. Rolurile principale sunt interpretate de Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru, Ovidiu Schumacher si Alexandru Manolescu.

Noua adaptare a romanului ,,Moartea pe Nil” scris de Agatha Christie, lansată în weekend în cinematografe, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american. Filmul, care relatează una dintre cele mai faimoase investigaţii ale detectivului belgian Hercule Poirot, a obţinut încasări de 12,8 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit datelor publicate de Exhibitor Relations.

„Dune”, unul dintre cele mai așteptate blockbusteruri din ultimii ani, a primit cinci stele din partea criticilor, la premiera mondială desfășurată la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Bazat pe romanul științifico-fantastic scris de Frank Herbert și publicat în 1965, „Dune” este o poveste complexă, în care politica, religia, casele nobiliare aflate în conflict, dragostea și trădarea joacă fiecare rolul lor.

Legendary Entertainment și Warner Bros. au lansat trailerul oficial al filmului „Godzilla vs. Kong”.  Regizat de Adam Wingard, cu Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle în rolurile principale, filmul SF va fi lansat pe 26 martie, la nivel international.

Filmul de acțiune SF are acum un nou nume: “Bloodshot”. Protagonistul Vin Diesel interpretează în premieră un rol de super-erou și încă unul atipic: un soldat înviat și transformat, printr-o tehnologie revoluționară, în luptător indestructibil. Dar confruntarea abia atunci începe, iar inamicul are fețe nebănuite. În România, filmul se lansează în cinematografe vineri, 13 martie 2020, cu avanpremiere pe 11 și 12 martie.