Browsing: Fortnite

Utilizatorii Youtube au urmărit, anul trecut, peste 100 de miliarde de ore de conținut legate de jocuri video, un nou record echivalent cu 475.000 de călătorii până la planeta Neptun și înapoi. Anunțul a fost făcut de Google în raportul anual privind trendurile din online.

PC Garage dă startul unei noi campanii în care oferă reducere pentru unul din produsele AMD cumpărate în combinaţia procesor + placă video. Astfel, în perioada 8-24 mai 2020, cei ce vor cumpăra un procesor AMD şi o placă video Radeon, vor beneficia de 15% reducere la unul dintre acestea. Reducerea se aplică produsului cu valoare mai mică şi nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau resigilate. 

Razer Hammerhead True Wireless reprezintă versiunea fără fir a căștilor Razer Hammergead, unele dintre cele mai bune căști de gaming testate de GadgetReport.ro în ultimii ani. Varianta True Wireless vin să acopere o cerere semnificativă din piață, fiind dedicate atât amatorilor de jocuri cât și utilizatorilor de telefoane mobile care vor o pereche de căști multimedia cu un sunet bun, o autonomie excelentă și un preț pe măsură.